A kedvezményezett neve: Szeged-Csanádi Egyházmegye

A projekt címe: A Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda ópusztaszeri telephelyének infrastrukturális fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 381 782 455 Ft

 

 A projekt tartalmának bemutatása:

 

  • Új Tornaterem építése.
  • Iskolaépület nyílászáróinak cseréje, homlokzati hőszigetelése, padlásfödém hőszigetelése, fűtési rendszer részleges korszerűsítése.

 

A projekt operatív céljai között szerepelt, hogy a projektben meghatározott elemeket az ütemterv betartásával és a költségterv túllépése nélkül hajtsuk végre, valamint olyan eredményt kapjunk, melyek elvárásainkban szerepelnek és hozzájárulnak távlati céljaink teljesüléséhez. Célunk a minőségi és befogadó oktatási környezet és hatékony nevelési infrastrukturális feltételeinek megteremtése, valamint a mindennapos oktatási-nevelési tevékenység körülményeinek javítása, oktatásszervezési feladatok könnyítése. Fontos volt számunkra, hogy a projekt ne egy egyszeri fejlesztést jelentsen, hanem hosszútávú fenntartható fejlődést érjen el. A projekt hosszútávú célja a község és a térség fiataljai számára megfelelő szintű tanulási környezet biztosítása, továbbtanulási esélyeik bővítése, szociális készségeik fejlesztése, elhelyezkedési lehetőségeik bővítése. Az intézmény meg kíván felelni minden olyan oktatáspolitikai célkitűzésnek, amelyet szakminisztériumi és kormányzati erők preferálnak, támogatnak és rendeletekben, előírásokban, útmutatásokban szabályoznak. Alapvető, hogy a gyermekeinket minden szakmai, törvényi követelményeknek megfelelő pedagógiai tervünknek megfelelően oktassuk.

 

A projekt befejezési dátuma: 2023.07.07.

 

Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.5-16-2017-00038