Felvételi nyílt nap a Teológiai karon

A Gál Ferenc Egyetem szegedi Teológiai Kara január 24-én 14 órai kezdettel nyílt napon várja a hitéleti és az Egyetem világi, szegedi kihelyezett képzései iránt érdeklődőket. A szegedi Dóm tér 6. szám alatti épületben az érettségizetteket, vagy érettségire készülőket tájékoztatják a Kar munkatársai és hallgatói a teológia, a katekéta-lelkipásztori munkatárs és a hittanár szakokról, a felvételi követelményeiről. A diplomások számára mesterszakokként választhatók a hittanár-nevelőtanár, a keresztény egyház- és művelődéstörténet, a pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés szakok, valamint különböző szakirányú továbbképzések (pl.: Teológiai Kar alkalmazott muzeológus szakirányú továbbképzése). Külön kiemelendő, hogy Szegeden már nemcsak hitéleti képzésekre, hanem a több világi (csecsemő- és kisgyermeknevelő, egészségügyi szervező, etikatanár, gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel) képzésre, illetve a Szegedi Tudományegyetemmel szakpárban lévő osztatlan tanárszakokra is várjuk a jelentkezőket. További és bővebb információk az Egyetem oldalán érhetőek el.

A nyílt napi program a Dóm nyugati tornyának látogatásával zárul és az élmények mellett a résztvevők egy-egy ajándékcsomaggal is gazdagodnak. A nyílt napra regisztrálni itt lehet.

A nyílt naphoz online módon is lehet csatlakozni, a csatlakozás Zoom linkje itt érhető el (Meeting ID: 893 4381 8584, Passcode: 166946).