Plácido Domingo a nyár nagydobása

Óriási érdeklődés előzi meg a Szent Gellért Fórum augusztus 28-i nyitó estjét, melyen a világszerte ünnepelt énekes, Plácido Domingo lép színpadra. A jegy.hu országos hálózatában öt kategóriában megvásárolható belépőjegyek már 8.900 forinttól elérhetőek. A szervezők két VIP csomagot is kínálnak, melyek a prémium ülőhely mellett különböző exkluzív szolgáltatásokat tartalmaznak.


A Szent Gellért Fórum stadion fedett lelátóinak minden részéről jól látható a futballpálya déli részén felállításra kerülő nagyméretű színpad. Nem csak a rivaldafényben, de a háttérben is kiváló, ismert szakemberekből álló csapat dogozik a nagyszabású nyitóest sikere érdekében. A koncert hang, fény és színpadtechnikáját az ismert rockzenész, Frenreisz Károly nevével fémjelzett OMEGA Trade építi fel. A világszínvonalú hangosítást a Londonból érkező Jerry Eade garantálja, aki a legrangosabb könnyű- és klasszikus zenei stadionkoncertek, így többek között Elton John nagyszabású estjeinek is hangmérnöke. A koncert eseményeit a színpad jobb és bal oldalán felállított nagyméretű ledfalakon, és a futballpálya eredményjelzőjén is figyelemmel kísérheti a rendezvény közönsége.

A korlátozott számban elérhető PLATINA VIP belépő számos kiegészítő, kényelmi szolgáltatás is magában foglal, valamint részvételt biztosít egy exkluzív, zártkörű találkozón. Közvetlenül a szabadtéri színpad előtt, a futballpálya füves területén kialakított nézőtér első soraiból élvezhetik a rendkívülinek ígérkező koncertet a GOLD VIP és az első kategóriás jegyek tulajdonosai.

Az esemény napján, augusztus 28-án Plácido Domingo Koncertvonat indul a budapesti Nyugati Pályaudvarról és Kecskemét vasútállomásról. A fővárosból 15.58-kor kigördülő IC kocsikra a koncertbelépő megvásárlását követően, a jegy.hu online felületén lehet kedvezményes menetjegyet vásárolni. A vonattal Szegedre érkező közönséget külön buszjárat várja a vasútállomáson, és díjmenetesen szállítja el a Szent Gellért Fórumba, majd vissza, a 23.30-kor Budapest felé induló IC vonathoz.

A 20.00 órakor kezdődő nyitóest helyszínére 18.30-tól várják a közönséget. A szervezők azt javasolják, hogy a zökkenőmentes bejutás érdekében a koncert látogatói legalább 50 perccel hamarabb érkezzenek a Szent Gellért Fórumba. A rendezvény előtt, és annak szünetében a stadion területén négy bár, és két Rosé Terasz kínálatából választhatnak az esemény vendégei.

A Szent Gellért Fórum környékén csak korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolók, ezért a gépkocsi tulajdonosoknak is ajánlott, hogy Szeged különböző, frekventált pontjairól induló direkt buszjáratokat vegyék igénybe.

A koncert helyszínén két információs pontot alakítanak ki, ahol a Plácido Domingo Classics munkatársai készséggel állnak a közönség rendelkezésére.

A Plácido Domingo koncerttel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról a szervezők a www.placidodomingo.eu weboldalon adnak részletes tájékoztatást.

Forrás: origo.hu