Zöldfás Lelkigyakorlatos Ház

A Szeged-Csanádi Egyházmegye képzési és szabadidős háza, a Zöldfás Lelkigyakorlatos Ház Szegedtől 10 km-re nyugodt, kellemes természet közeli környezetben helyezkedik el. A ház kiválóan alkalmas konferenciák, lelkigyakorlatok és egyéb programok megrendezésére. A kulturált szállás és étkezési lehetőség ugyanúgy adott, mint a sportolás a zöld környezetben.

Az új épületben („A”) egy folyosóról nyíló négy ágyas szobákban (szobánként egy emeletes ágy), melyekhez közös zuhanyzó és mellékhelyiség tartozik, 48 fő számára tudunk szállást biztosítani. A földszinten két egy ágyas vendégszoba található, saját zuhanyzóval és mellékhelyiséggel Ugyanitt helyezkedik el az egyidejűleg 64 fő befogadására alkalmas ebédlő. Az új épület alagsorában található a 80 fő befogadására alkalmas előadó és a 20-25 fős szemináriumi terem. A konferencia termek külön is bérelhetők. Az épületben helyet kapott még egy kápolna és egy hangulatos társalgó is.

A „B” épület két részből áll, az egyik egy nagy előadóterem, a másik két egymásba nyíló hálóterem, melyekben 30 fő részére tudunk szállást biztosítani emeletes ágyakon. A felújított hálótermekhez közös új zuhanyzó és mellékhelyiség tartozik.

A táborozók és az osztálykiránduláson résztvevők legkedveltebb szálláshelyei a parkban található négyágyas kisházak (12 db), melyek csak nyáron üzemelnek. Az ezekhez tartozó zuhanyzók és mellékhelyiségek külön épületben kaptak helyet a parkban.

Ellátás:
Az ebédlőben napi háromszori étkezésre van lehetőség. Külön kérésre diétás és vegetáriánus étrend is igényelhető.

Sport és szabadidős tevékenység a ház közelében:
A fákkal övezett gyepes park kiválóan alkalmas különböző labdajátékokra. A házhoz közel fekszik Sziksós tó, ahol lehetőség van strandolásra.

Közlekedés:
Budapestről az autópályáról a „SZEGED-DÉL” kijáraton kell lefordulni az 55-ös főútra BAJA felé, majd a körforgalomnál RUZSA felé 500 métert haladva láthatjuk „Zöldfás” templomot és mögötte a lelkigyakorlatos házat. Szegedről – forgalomtól függően- kb. 15 perc alatt, a bajai útról közelíthető meg a központ RUZSA felé kanyarodva. Volán autóbuszok menetrend szerint indulnak a szegedi Mars téri buszpályaudvarról „Zöldfásra”. A buszmegálló a háztól 200 méterre található.

1. Szállásdíjak/fő/éjszaka: ÁFA 5 %

Új épületben: 20.000 Ft/szoba/éjszaka (négy ágyas, max. 4 fő)
8.000 Ft/szoba/éjszaka (egy ágyas +tusoló, max. 1 fő)
„B” épületben: 3.000 Ft/fő/éj
Kis házakban: 8.000 Ft/ház/éj (négy ágyas, max. 4 fő)

2. Ágyneműhasználat/fő: ÁFA 27 %

egy garnitúra 800 Ft

3. Napidíj/fő: ÁFA 27%

(abban az esetben kell fizetni, ha a rendezvényeken részt vesznek, de szállást nem igényelnek-ez az összeg fedezi a rezsit, az eszközök és termek használatát, stb.)

2000 Ft

4. A központ bérlése/nap: ÁFA 27%

(75%-os elfoglaltságot számolunk, ha a kért épületrészben más csoport nem igényelhet helyet és nem alszik kint a csoport, csak nappal használja a termeket- illetve, ha lefoglalja a csoport de mégsem tölti meg az épületet.)

Új épület: 70.000 Ft
„B” épület: 30.000 Ft
Kis házak: 40.000 Ft

5. Étkezési díjak/fő: ÁFA 27 %

Reggeli: 1700 Ft Diétás: 1900,-
Ebéd: 2800 Ft Diétás: 3300,-
Vacsora: hideg 1700 Ft Diétás: 1900,-
meleg 2800 Ft Diétás: 3300,-

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

6. Lelkigyakorlat: ÁFA 0 %

egyedi árak

Letölthető MEGRENDELŐLAP és HÁZIREND (doc) >>>

További információ és foglalás:

Szeged-Csanádi Egyházmegye Kateketikai Intézete
6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 2.
mobil:
Mojzes Katalin szálláshely vezető
e-mail: zoldfaslelkigyakorlatoshaz@gmail.com
www.zoldfas.hu