Székely János püspök köszönetet mond a KATTÁRS segítőinek és hírvivőinek

Székely János szombathelyi megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Caritas in Veritate Bizottságának elnöke köszönőlevelét adjuk közre.

„Megújulni közös értékeinkben” volt az idei Katolikus Társadalmi Napok, a KATTÁRS 2022 mottója. Szegeden, szeptember 22–25. között és a kapcsolódó programok révén már szeptember 19-től kezdve sok ezer ember találkozhatott Krisztus megújító erejével, fényességével és mind, akik ott voltunk, rácsodálkozhattunk közös értékeinkre és megújulhattunk bennük. Kérem az Úrtól mindannyiunk számára, hogy ezek a kegyelmek maradandónak bizonyuljanak!

Szívből gratulálok Kiss-Rigó László püspök úrnak, a Szeged-Csanádi Egyházmegye főpásztorának, az Egyházmegyei Hivatal minden közreműködő munkatársának a KATTÁRS 2022 megszervezéséhez. Hálásan köszönöm Serfőző Levente oktatási helynök úrnak, a KATTÁRS főszervezőjének, valamint a Kateketikai és Ifjúságpasztorációs Iroda minden munkatársának nagylelkű, felelősségtejes munkáját. Szívből köszönöm Kondé Lajos pasztorális helynök úrnak, valamint a Pasztorális Iroda és CsaládKözPont munkatársainak áldozatos és lelkiismeretes munkáját és mindenkinek, aki bármivel segítette a KATTÁRS 2022 létrejöttét, lebonyolítását.

Köszönöm a sajtó munkatársainak fáradhatatlan szolgálatát a rendezvény népszerűsítéséért, különösen a Magyar Kurír részletes beszámolóit, minden írott és képi anyagot.

Örömmel és várakozással tekintek a 2023-as KATTÁRS elé és kívánok Udvardy György érsek úrnak, valamint a Veszprémi Főegyházmegye munkatársainak sok erőt és kegyelmet az előkészületekhez.

KATTÁRS 2023, Veszprém – „Erősek a reményben!”

Székely János szombathelyi megyéspüspök, az MKPK Caritas in Veritate Bizottságának elnöke

Forrás: MKPK Caritas in Veritate Bizottsága

Fotó: Lambert Attila

Magyar Kurír