Felvételt hírdet a szegedi Szent Imre Szakkollégium

Felvételt hirdet a 2021/2022-es tanévre Szeged egyik legnagyobb múlttal rendelkező keresztény kollégiuma, a Szent Imre Szakkollégium. Az elmúlt évben teljes felújításon átesett épület új belső elrendezéssel, gépészeti- és technikai felújításokkal, valamint korszerű, komfortos belső terekkel várja a kollégistákat. A 2-3-4 fős légkondicionált szobák mellett szeptemberre elkészül a modern konyha, valamint a bútorzatában és eszközeiben megújuló közösségi tér.

A magyar ifjúság védőszentjének nevét viselő intézmény szeretettel várja minden olyan szegedi egyetemi hallgató jelentkezését, aki a felsőoktatásban töltött évei alatt keresztény értékrendben, segítőkész és fejlesztő közegben szeretné végezni tanulmányait.

A kollégium a Szakkollégiumi Mozgalom minősített tagjaként hallgatói számára az egész tanév során szakmai műhelyalkalmakat, minőségi, tudományos előadásokat, valamint egyéb olyan fejlesztő alkalmakat biztosít, amelyek azt hivatottak elősegíteni, hogy a diplomaszerzés után a fiatalok minél jobb esélyekkel induljanak majd a munkaerő-piacon – és az életben is.

A keresztény intézmény a szakmai program mellett kiemelt hangsúlyt fektet a lelki- és a közösségi élet folyamatos fejlesztésére, ápolására. A kollégium által kért dokumentumok beküldésére augusztus 2-ig nyílik lehetőségük az érdeklődőknek. A felvételi eljárásról bővebben a www.szikk.hu/felveteli linken, valamint a kollégium facebook-oldalán (www.facebook.com/szentimrekoli) olvashatnak a pályázni kívánók.

 

.