Online konferencia a Hangos Biblia közösségeivel

Online konferenciát rendez 2021. január 24-én, 15 órától a Kárpát-medence hazai- és külhoni közösségeivel a szegedi Szent Gellért Plébánia.

A Ferenc pápa által meghirdetett Isteni Ige vasárnapján azokkal a római, pécsi, debreceni, pozsonyi, komáromi, gyulafehérvári, kolozsvári, valamint szabadkai csoportokkal szeretnének kapcsolatot teremteni, amelyek 2016 és 2020 között részt vettek az Ó- és az Újszövetségi Biblia felolvasásában.

Ez alatt az idő alatt mintegy 241 csoport szerveződött, kb. 500 ember olvasta fel az Újszövetséget és mintegy 850 az Ószövetséget. Tehát összesen kb. 1350 fő kapcsolódott be ebbe a programba az elmúlt négy évben.

Aszervezők előadásra kérték Bábel Balázs kalocsai érseket, Kovács Gergely gyulafehérvári érseket és Balog Zoltán Dunamelléki Református egyházkerület püspökét, valamint Martos Levente Balázst, a Pápa Biblikus Bizottság tagját, továbbá Pecsuk Ottót, a Magyar Bibliatársulat elnökét és Akyama Manabu Tsukuba (Japán) egyetem professzorát.

A konferenciába, amelynek része a Gyüdi Sándor, a Szegedi Szimfonikus Zenekar Liszt Ferenc-díjas karmestere által válogatott zenei összeállítás, mintegy ezren kapcsolódhatnak be.

A csatlakozáshoz regisztráció nem szükséges, csak kattintson az alábbi linkre:

https://www.twitch.tv/724pictures